EXTRA MATINEE SHOW TOEGEVOEGD AAN THE TRIBUTE – LIVE IN CONCERT REEKSZONDAGMIDDAG 14 APRIL IN ZIGGO DOME

Wegens grote belangstelling is er een matinee show toegevoegd aan The Tribute – Live In Concert reeks van 12 t/m 14 april. De vier finalisten van het TV programma The Tribute – Battle of the Bands zijn ook op zondagmiddag 14 april in Ziggo Dome te zien met een spectaculair live optreden. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo. De kaartverkoop voor het extra middagconcert is reeds gestart via Priority.nl.

In het derde seizoen van de muziekcompetitie The Tribute – Battle of the Bands, dat momenteel elke zaterdagavond om 20:00 te zien is op SBS6, nemen fanatieke tributebands het weer tegen elkaar op. Elke band doet mee met maar één doel: optreden in de Ziggo Dome tijdens The Tribute – Live in Concert. Die droom ging al in vervulling voor Bouke Scholten: met Bouke & The ElvisMatters Band won hij seizoen 2 en stond hij vorig jaar maar liefst driemaal voor een uitverkocht Ziggo Dome.

In de muziekcompetitie strijden nog 7 bands voor een felbegeerde plek in de Amsterdamse popzaal; Totally Spice (Spice Girls), Sinatra by DOUGLAS & BOSCO (Frank Sinatra), Phil Bee Cocker Band (Joe Cocker), Bee Gees Forever (Bee Gees), Toto Live Experience (Toto), The Blues Brothers Tribute Band (The Blues Brothers) en The Fortunate Sons (Creedence Clearwater Revival).

Het programma The Tribute – Battle of the Bands is nog t/m 17 februari elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6 en (terug te kijken) via Kijk.nl. De optredens worden ook dit seizoen beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike. De presentatie is in handen van Gerard Ekdom.

Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 april treden de vier beste bands allemaal op in de Ziggo Dome. Wie heeft de grote eer om te mogen spelen voor een uitzinnige menigte? En welke finalist mag als winnaar een uur lang op het podium staan en de meeste nummers ten gehore brengen?

Talpa Studios, Priority van Vodafone en Ziggo en MOJO presenteren
THE TRIBUTE – LIVE IN CONCERT
Vrijdag 12, Zaterdag 13 en Zondag 14 april 2024 | Ziggo Dome, Amsterdam | Aanvang: 19:45 uur

Zondag 14 april 2024 | EXTRA MATINEE | Ziggo Dome, Amsterdam | Aanvang: 13:15 uur

Entree: Vanaf €37,- (incl. servicekosten)

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Radio10.

Kaarten zijn direct exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 “Alle rechten voorbehouden” of “all rights reserved”, alle auteursrechten met betrekking tot de creatie Concert Journaal behorentoe aan de auteursrechthebbende Henk van Antwerpen