MORGAN WALLEN’S ONE NIGHT AT A TIME 2024 VOEGT ZES NIEUWE EUROPESE SHOWS

TOE
DINSDAG 3 SEPTEMBER IN ZIGGO DOME

Country superster Morgan Wallen geeft op dinsdag 3 september een concert in Ziggo Dome, Amsterdam dat in het teken staat van de One Night At A Time Tour 2024. De kaartverkoop voor dit concert start donderdag 16 mei om 11.00 uur via Ticketmaster.

Morgan Wallen’s “One Night At A Time” 2024 tour, bekroond met Pollstar en Billboard’s Country Tour van het jaar 2023 met meer dan 2,4 miljoen bezoekers, keerde vorige maand terug in de Verenigde Staten. Volgens Billboard maakte Wallen “zijn referentie als entertainer van het jaar” waar met een eersteklas optreden tijdens zijn uitverkochte driedaagse optreden in het Nissan Stadium.

Terwijl de tour deze zomer in de Verenigde Staten wordt voorgezet, kondigt de elfvoudig Billboard Music Awards winnaar aan zijn tour uit te breiden naar zijn allereerste Europese tournee met nog eens zes shows na de zomer in Stockholm, Oslo, Kopenhagen, Amsterdam, Glasgow en Dublin van 28 augustus tot en met 7 september 2024 met Larry Fleet en Lauren Watkins als support acts.

“One Night At A Time” wordt geproduceerd door Live en is vernoemd naar Wallen’s derde studioalbum ‘One Thing At A Time’. Dit nieuwe album staat al 19 (niet) aaneengesloten weken bovenaan de all-genre Billboard 200-lijst, waarmee het Garth Brooks’ Ropin’ the Wind overtreft met de meeste weken op nummer 1 voor een countryalbum, en het was het meest gestreamde album van het jaar op Spotify in 2023.
De uitbreiding met 35 shows van “One Night At A Time” brengt Wallen in 2024 naar 24 extra stadionoptredens, plus arena shows en festivals over de hele wereld.
Wallen doneert een deel van elke verkochte ticket aan zijn Morgan Wallen Foundation.

Morgan Wallen One Night At A Time 2024 Europese Tourdata:
Wo, 28 augustus // Stockholm, Zweden // Friends Arena +!
Vr, 30 augustus // Oslo, Noorwegen // Oslo Spektrum +!
Zo, 1 september // Kopenhagen, Denemarken // Royal Arena +!
Di, 3 september // Amsterdam, Nederland // Ziggo Dome +!
Do, 5 september // Glasgow, VK // OVO Hydro +!
Za, 7 september // Dublin, Ierland // 3Arena +!

Morgan Wallen One Night At A Time 2024 Rest van de VS Tourdata:
Vr, 17 mei // East Rutherford, NJ // MetLife Stadium* $ @!
Za, 18 mei // East Rutherford, NJ // MetLife Stadium* $ @!
Zo, 2 juni // Panama City Beach, FL // Gulf Coast Jam ^
Do, 6 juni // Virginia Beach, VA // Veterans United Home Loans Amphitheater bij Virginia Beach!
Vr, 7 juni // Virginia Beach, VA // Veterans United Home Loans Amphitheater bij Virginia Beach!
Za, 8 juni // Myrtle Beach, SC // Carolina Country Music Festival ^
Do, 20 juni // Minneapolis, MN // U.S. Bank Stadium* % @ =
Vr, 21 juni // Minneapolis, MN // U.S. Bank Stadium* % @ =
Do, 27 juni // Denver, CO // Empower Field bij Mile High* – @ =
Vr, 28 juni // Denver, CO // Empower Field bij Mile High* – @ =
Do, 11 juli // Tampa, FL // Raymond James Stadium* ~ @ =
Vr, 12 juli // Tampa, FL // Raymond James Stadium* ~ @ =
Do, 18 juli // Charlotte, NC // Bank of America Stadium* % @ =
Vr, 19 juli // Charlotte, NC // Bank of America Stadium* % @ =
Do, 25 juli // Arlington, TX // AT&T Stadium* ~ @ =
Vr, 26 juli // Arlington, TX // AT&T Stadium* # @ =
Do, 1 augustus // Kansas City, MO // GEHA Field bij Arrowhead Stadium* ? @ <
Vr, 2 augustus // Kansas City, MO // GEHA Field bij Arrowhead Stadium* % @ <
Do, 8 augustus // Las Vegas, NV // Allegiant Stadium* ~ @ <
Vr, 9 augustus // Las Vegas, NV // Allegiant Stadium* % @ <

 • Stadiondata
  ^ Festivaldata
  & ERNEST
  < Ella Langley
  = Bryan Martin
  $ Parker McCollum
  ~ Jelly Roll
 • Jon Pardi
  @ Nate Smith
  ! Lauren Watkins

Koe Wetzel

? Lainey Wilson
% Bailey Zimmerman

 • Larry Fleet

Over Morgan Wallen
Toen Morgan Wallen, elfvoudig winnaar van de Billboard Music Awards 2023 en mannelijke topartiest, in 2023 zijn derde studioalbum “One Thing At A Time” uitbracht, zorgde het onmiddellijke succes ervoor dat The New York Times Wallen uitriep tot ‘een van de grootste sterren in de pop, punt uit. .” “One Thing At A Time” staat al 19 niet-opeenvolgende weken bovenaan de Billboard 200-hitlijst voor alle genres en overtreft Garth Brooks ‘Ropin’ the Wind met de meeste weken op nummer 1 voor een countryalbum, en was het meest gestreamde album van het jaar op Spotify. De 6x-Platinum single “Last Night” haalde meer dan 1,5 miljard streams wereldwijd binnen, waarmee het de meest gestreamde song van elk genre werd in de Verenigde Staten via Apple Music en Spotify, en de langst genoteerde solo song op nummer 1 in de Hot 100-geschiedenis (16 weken totaal).
Met 13 nummer 1-hits op Country radio, speelde Wallen in 2023 voor 5 landen/3 continenten tijdens zijn “One Night At A Time World Tour” stadiontournee. Met optredens voor meer dan 2,4 miljoen fans werd “One Night At A Time” uitgeroepen tot Pollstar en Billboard Country Tour van het jaar, waarbij aanwezigheidsrecords werden gebroken op tal van locaties; waaronder het Ohio Stadium, waar Wallen het grootste weekend ooit voor de locatie werd. De 35-show verlenging van “One Night At A Time” in 2024 brengt Wallen naar 24 extra stadionoptredens, en wordt Wallen’s eerste Europese tournee met zes shows deze herfst. Wallen doneert $3 van elke verkochte ticket aan zijn Morgan Wallen Foundation.

Over Larry Fleet:
De in Tennessee geboren troubadour Larry Fleet groeide op met een stapel platen van Merle Haggard, Otis Redding, Willie Nelson en Marvin Gaye. Een doordachte songwriter met een talent voor een one-liner, een oor voor een stevige hook, en een krachtige stem die als een lucifer toeslaat, werkte Fleet in arbeidersbanen om de eindjes aan elkaar te knopen lang voordat hij zijn contract tekende bij Big Loud Records. Zes jaar later, trekt de toegewijde familieman aandacht van fans en critici met albums vol soon-to-be-klassiekers; 2021’s eerbetoon aan de muziek die hem grootbracht, Stack of Records, zijn toepasselijk getitelde debuut uit 2019, Workin’ Hard, en zijn derde album, Earned It, dat onlangs verscheen. Saving Country Music zegt het eenvoudig: “Als je op zoek bent naar de toekomst van de traditionele countrymuziek, dan hoef je niet verder te zoeken dan…Larry Fleet.”
Fleet sloot 2023 af met zijn headliner Larry Fleet Live-tour, als vervolg op publiekswinnende openingsslot in het voorprogramma van Darius Rucker, Willie Nelson, Jamey Johnson, Jon Pardi, en vele anderen. Hij heeft zojuist zijn tour The Earned It Tour afgerond dat vooraf ging aan optredens als support van Billy Currington, Kip Moore en Luke Bryan deze zomer.

Over Lauren Watkins:
Doordrenkt van authenticiteit en rijk aan barkrukcharme met een verslavende, Tennesseekalkgrind in haar stem, schrijft, ademt en leeft de in Nashville-geboren en getogen zangeres Lauren Watkins countrymuziek. De 24-jarige groeide op aan de rand van Guitar Town, betoverd door een jukeboxrotatie van countrymuziek, van outlaw zoals Willie Nelson en Sheryl Crow tot chart-toppers Eric Church, Miranda Lambert, en Chris Stapleton.
Terugkerend na vier jaar bij Ole Miss, trok Watkins al snel de aandacht van GRAMMY-genomineerde multi-hyphenate Nicolle Galyon, die haar bijna onmiddellijk tekende voor publicatie- en opnamecontracten bij Songs & Daughters / Big Loud Records. Voortbouwend op een geluid dat zowel eerbiedig is voor de wortels van het genre als in de pas loopt met waar het naartoe gaat, introduceert ze nu haar kijk op countrymuziek met een dubbele debuutslag: de zeven nummers tellende set Introducing: Lauren Watkins, en de zes nummers tellende reeks, Introducing: The Heartbreak. Watkins heeft eerder getoerd met ERNEST, Morgan Wallen, Conner Smith, Jameson Rodgers, Austin Snell, Lily Rose, en nog vele anderen.

Morgan Wallen – One Night At A Time 2024

 • support acts Larry Fleet en Lauren Watkins
  Dinsdag 3 september 2024, Ziggo Dome, Amsterdam
  Aanvang: 19:00 uur | Entree: Vanaf €75,60 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op donderdag 16 mei om 11:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/morganwallen

© 2024 “Alle rechten voorbehouden” of “all rights reserved”, alle auteursrechten met betrekking tot de creatie Concert Journaal behorentoe aan de auteursrechthebbende Henk van Antwerpen