COMEDIAN LAURA RAMOSO KOMT OP 3 APRIL 2024 VOOR 2 SHOWS NAAR BOOM CHICAGO

De Duits-Italiaanse sketch comedian Laura Ramoso komt voor het eerst naar Nederland: ze geeft op 3 april 2024 twee voorstellingen in Boom Chicago, Amsterdam. Ramoso is bekend van haar hilarische imitaties op social media, ze verkoopt wereldwijd alle zalen uit en krijgt lovende kritieken. De kaartverkoop voor beide voorstellingen start op vrijdag 8 december om 10 uur via Ticketmaster.

Laura Ramoso is het meest bekend van haar imitaties die op haar social media-kanalen miljoenen volgers trekken. Op TikTok en Instagram liggen fans dubbel om haar rake typetjes, met bekende karakters als de Duitse moeder, de Italiaanse vader en de vele “girl who just got back from” variaties.

Ramoso heeft Duits-Italiaanse wortels en haar moeder speelde een belangrijke rol in de Wereldgezondheidsorganisatie. Daardoor groeide ze op veel verschillende plaatsen in de wereld op, waar ze een scherp oog had voor alle lokale eigenaardigheden. Die achtergrond gebruikt ze nu om haar typetjes uit verschillende landen messcherp en herkenbaar neer te zetten.

Niet alleen op social media komen die typetjes tot hun recht. De liveshow FRANCES die Laura in 2022 wereldwijd speelde, zorgde voor enthousiaste reacties van bezoekers en critici. Ze was een maand lang te zien op het prestigieuze Edinburgh Fringe festival en verkocht iedere avond uit. Ook voor haar reeks shows in het Londense Soho Theatre was geen kaart meer te krijgen. Op het belangrijkste industriefestival Just For Laughs in Montreal werd ze uitgeroepen tot een van de New Face Of Comedy.

In 2024 kan Nederland eindelijk ook genieten van dit natuurtalent met haar razendsnelle aaneenschakeling van de leukste imitaties.

Laura Ramoso: The SIT UP STRAIGHT Tour
Woensdag 3 april 2024, Boom Chicago, Amsterdam
Aanvang early show: 19:30 uur
Aanvang late show: 22:00 uur
Entree: Vanaf €28,- (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 8 december om 10:00 uur via Ticketmaster. Meer info over dit event vind je op: mojo.nl/lauraramoso


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 “Alle rechten voorbehouden” of “all rights reserved”, alle auteursrechten met betrekking tot de creatie Concert Journaal behorentoe aan de auteursrechthebbende Henk van Antwerpen