KYGO MET WERELDTOURNEE NAAR NOORD-AMERIKA EN EUROPA26 NOVEMBER IN ZIGGO DOME, AMSTERDAM

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op dinsdag 26 november een show in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert maakt deel uit van de Kygo World Tour. De kaartverkoop start vrijdag 26 april om 10.00 uur via Ticketmaster.

Vandaag heeft superster, producer en DJ Kygo het eerste deel van zijn wereldtournee aangekondigd waarmee hij in 2024 door Noord-Amerika, Europa en Groot-Brittannië reist. De tour, die 26 data bevat, wordt geproduceerd door Live Nation en gaat op zaterdag 7 september van start in
Commerce City, CO op DICK’S Sporting Goods Park, met stops in Boston, Toronto, Chicago, Berlijn, Amsterdam, Parijs, Londen en meer. Kygo sluit zijn tournee op vrijdag 13 december af in Ierland, in de 3Arena in Dublin. Als de bestverkopende artiest van concerten in de dansmuziek markeert deel één van Kygo’s shows in 2024 zijn eerste tournee sinds 2018. Bij deze shows is zijn kenmerkende piano aanwezig, evenals strijkers, zangers en drummers. Speciale guests SOFI TUKKER, GRYFFIN, Sam Feldt, Zara Larsson, Klangkarussell, Hayla, Victoria Nadine en Vandelux reizen op verschillende data mee. De Kygo World Tour biedt optredens op iconische locaties over de hele wereld, waaronder in de Los Angeles Hollywood Bowl, het Barclays Center in Brooklyn en een show in zijn thuisstad Oslo in de Telenor Arena in Noorwegen.
De aankondiging van de wereldtournee volgt op de release van Kygo’s nieuwe single, “For Life” ft. Zak Abel & Nile Rodgers, vorige week.

KYGO WORLD TOUR 2024 DATA:
Sat Sep 07 – Commerce City, CO – DICK’S Sporting Goods Park *+
Thu Sep 12 – Columbia, MD – Merriweather Post Pavilion *+
Fri Sep 13 – Brooklyn, NY – Barclays Center *+
Tue Sep 17 – Boston, MA – TD Garden *+
Fri Sep 20 – Montreal, QC – Bell Centre *+
Sat Sep 21 – Toronto, ON – Woodbine Park *+
Wed Sep 25 – Chicago, IL – Huntington Bank Pavilion at Northerly Island ^~
Sat Sep 28 – Austin, TX – Germania Insurance Amphitheater ^~
Fri Oct 04 – San Francisco, CA – Chase Center ^~
Wed Oct 09 – Seattle, WA – Climate Pledge Arena ^~
Thu Oct 10 – Vancouver, BC – Rogers Arena ^~
Thu Oct 17 – Los Angeles, CA – Hollywood Bowl ^~
Wed Nov 06 – Copenhagen, Denmark – Royal Arena > =
Fri Nov 08 – Oslo, Norway – Telenor Arena > %
Wed Nov 13 – Stockholm, Sweden – Tele2 Arena >=
Fri Nov 15 – Berlin, Germany – Uber Arena >=
Sun Nov 17 – Budapest, Hungary – MVM Dome *=
Thu Nov 21 – Cologne, Germany – Lanxess Arena #=
Sat Nov 23 – Vienna, Austria – Stadthalle #=
Tue Nov 26 – Amsterdam, Netherlands – Ziggo Dome #=
Fri Nov 29 – Milan, Italy – Forum #=
Tue Dec 03 – Madrid, Spain – Wizink Center #=
Fri Dec 06 – Brussels, Belgium – ING Arena #=
Sat Dec 07 – Paris, France – Accor Arena #=
Wed Dec 11 – London, UK – The O2 #+
Fri Dec 13 – Dublin, Ireland – 3Arena #+

With SOFI TUKKER

With GRYFFIN

 • With Sam Feldt
  ^ With Zara Larsson
  = With Klangkarussell
 • With Hayla
  % With Victoria Nadine
  ~ With Vandelux

Over Kygo
Kygo, de artiestennaam van Kyrre Gørvell-Dahll, is een vooruitstrevende producer, dynamische DJ en invloedrijke wereldster. De Noorse muzikant brak in 2014 door bij het grote publiek toen zijn eerste eigen single ‘Firestone’ direct wereldwijd een hit werd. Met inmiddels meer dan 23 miljard cumulatieve wereldwijde audio- en videostreams heeft hij talloze streamingrecords gebroken. Kygo scoorde een van zijn grootste hits met het multiplatina nummer “It Ain’t Me” (feat. Selena Gomez), dat de top 10 bereikte in de Billboard Hot 100 en wereldwijd meer dan 2,9 miljard streams haalde. In 2019 bracht Kygo “Higher Love” uit met Whitney Houston en genereerde nog eens 1,4 miljard gecombineerde streams/weergaven wereldwijd.

In 2020 bracht Kygo zijn geprezen derde album “Golden Hour” uit met daarop de anthems “Like It Is” (feat. Zara Larsson & Tyga), “Lose Somebody” (met OneRepublic), en “I’ll Wait” (feat. Sasha Alex Sloan). Na “Golden Hour” bracht Kygo zijn remix uit van “What’s Love Got To Do With It” van Tina Turner en “Hot Stuff” van Donna Summer, waarvoor hij lovende kritieken kreeg.
In 2022 trad Kygo op als headliner van Lollapalooza en Life Is Beautiful, gaf uitverkochte headliner shows in Madison Square Garden en het Ullevaal Stadion in Oslo en verraste zijn fans met de release van zijn vierde album “Thrill Of The Chase”. Op dit album stonden o.a. de singles “Dancing Feet” (feat. DNCE), “Woke Up In Love” (met Gryffin feat. Calum Scott) en “Never Really Loved Me” (feat. Dean Lewis), het behaalde meer dan 1 miljard streams wereldwijd en debuteerde in de Top 5 van de Billboard Top Dance/Electronic Albums Chart. Dit jaar zet Kygo zijn reeks samenwerkingen voort met o.a. Ava Max voor zijn single ‘Whatever’, die het paar uitvoerde op Jimmy Kimmel Live!.

Kygo – Kygo World Tour

 • special guests Sofi Tukker en Klangkarussell
  Dinsdag 26 november, Ziggo Dome, Amsterdam
  Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €41,44 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 26 april om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/kygo

Mastercard-kaarthouders hebben speciale toegang tot voorverkooptickets vanaf dinsdag 23 april 10.00 uur tot vrijdag 26 april 09.30 uur. Bezoek www.priceless.com/music voor meer informatie.

© 2024 “Alle rechten voorbehouden” of “all rights reserved”, alle auteursrechten met betrekking tot de creatie Concert Journaal behorentoe aan de auteursrechthebbende Henk van Antwerpen