COMEDIANS NATALIE CUOMO EN DAN LAMORTE NAAR AMSTERDAM EN ROTTERDAM

Stand-up comedians Natalie Cuomo en Dan LaMorte gaan samen op tour en komen voor twee shows naar Nederland: op 5 oktober zijn ze te zien in Club Haug in Rotterdam en op 7 oktober in Boom Chicago in Amsterdam. Op deze avonden geven ze ieder een eigen soloshow. De kaartverkoop voor deze co-headlinetour start op vrijdag 26 april om 10 uur via Ticketmaster en clubhaug.nl.

De New Yorkse comedians Natalie Cuomo en Dan LaMorte zijn onlangs getrouwd, maar waarom zou je op een traditionele huwelijksreis gaan als je ook gezamenlijk langs de Europese comedyclubs kan touren? Zodoende ontstond het idee voor “The Funnymoon Tour”, waarbij het tweetal samen in Europa shows geeft.

Natalie Cuomo is geboren en getogen in New York. In die stad groeide ze snel uit tot een van de top-acts in de clubscene. Ze was een van New York Comedy Festivals “Comics to Watch”, en stond onder meer in Time Out NY, LA Times, New York Magazine, Inked Magazine en Metal Injection. Ze heeft meer dan een miljoen volgers op de socials, en is Partner op Twitch, waar ze samen met en voor fans gaming met stand-up mixt.

Dan LaMorte is een unieke comedian, en niet alleen omdat hij zich op het autismespectrum bevindt. Nadat een zware blessure zijn honkbalcarrière vroegtijdig beëindigde, woog hij op zijn 23e 175 kilo. Maar in drie jaar tijd viel hij meer dan 90 kilo af en werd hij ultraloper. Al deze ervaringen geven hem een heel eigen kijk op de wereld. In 2023 werd hij uitgeroepen tot een van de “New Faces” op het prestigieuze Just For Laughs Festival in Montreal, en hij speelt overal in de New Yorkse comedyclubs.

Cuomo en LaMorte zullen in Amsterdam en Rotterdam eerst allebei apart hun eigen show spelen, waarna ze als grote finale de avond samen zullen afsluiten met hilarische improvisaties en scherpe roasts.

Natalie Cuomo & Dan LaMorte – The Funnymoon Tour
Zaterdag 5 oktober, Club Haug, Rotterdam
Aanvang: 18:45 uur | Entree: Vanaf €20,-

Maandag 7 oktober, Boom Chicago, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €25,20 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 26 april om 10:00 uur.

Tickets voor de show in Club Haug worden verkocht via clubhaug.nl.
Tickets voor de show in Boom Chicago worden verkocht via Ticketmaster.

© 2024 “Alle rechten voorbehouden” of “all rights reserved”, alle auteursrechten met betrekking tot de creatie Concert Journaal behorentoe aan de auteursrechthebbende Henk van Antwerpen