EXTRA SHOW THE TRIBUTE – LIVE IN CONCERT OP ZATERDAG 13 APRIL IN ZIGGO DOME

Wegens de grote vraag naar kaarten voor The Tribute – Live in Concert is er een extra show toegevoegd. De vier finalisten van het TV programma The Tribute – Battle of the Bands geven op vrijdag 12 en zaterdag 13 april een uniek live optreden in de Ziggo Dome. Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo. De kaartverkoop voor het extra concert op 13 april is direct gestart via Priority.nl.

In het derde seizoen van de muziekcompetitie The Tribute – Battle of the Bands, dat momenteel elke zaterdagavond om 20:00 te zien is op SBS6, nemen talentvolle tributebands het weer tegen elkaar op. Elke band doet mee met maar één doel: optreden in de Ziggo Dome tijdens The Tribute – Live in Concert. Die droom ging al in vervulling voor Bouke Scholten: met Bouke & The ElvisMatters Band won hij seizoen 2 en stond hij vorig jaar maar liefst driemaal voor een uitverkocht Ziggo Dome. Een zaal die hij ook dit jaar aandoet met zijn eigen It’s Now Or Never shows op 18 en 19 april.

Inmiddels is de muziekcompetitie in volle gang en zijn er nog 10 bands die het tegen elkaar opnemen door de hits van hun favoriete artiest tot in perfectie na te spelen. Rocket Guy (Elton John), Totally Spice (Spice Girls), Sinatra by DOUGLAS & BOSCO (Frank Sinatra), Phil Bee Cocker Band (Joe Cocker), Bee Gees Forever (Bee Gees), Toto Live Experience (Toto), Gloria’s Sound Machine (Gloria Estefan), Slash N’ Roses (Guns N’ Roses), The Blues Brothers Tribute Band (The Blues Brothers) en The Fortunate Sons (Creedence Clearwater Revival) zijn allen een stapje dichterbij een spectaculair live optreden in de Amsterdamse popzaal.

Het programma The Tribute – Battle of the Bands is nog t/m 17 februari elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6 en (terug te kijken) via Kijk.nl. De optredens worden ook dit seizoen beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike. De presentatie is wederom in handen van Gerard Ekdom.

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april treden de vier beste bands allemaal op in de Ziggo Dome. Wie heeft de grote eer om te mogen spelen voor een uitzinnige menigte? En welke finalist mag als winnaar een uur lang op het podium staan en de meeste nummers ten gehore brengen?

Talpa Studios, Priority van Vodafone en Ziggo en MOJO presenteren
THE TRIBUTE – LIVE IN CONCERT
Vrijdag 12 april 2024, Ziggo Dome, Amsterdam
Zaterdag 13 april 2024, Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 19:45 uur | Entree: Vanaf €37,- (incl. servicekosten)

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Radio10.

Kaarten zijn direct exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 “Alle rechten voorbehouden” of “all rights reserved”, alle auteursrechten met betrekking tot de creatie Concert Journaal behorentoe aan de auteursrechthebbende Henk van Antwerpen