MEGAN THEE STALLION BRENGT DE ‘HOT GIRL SUMMER’ TOUR NAAR ZIGGO DOME OP 10 JULI

Op woensdag 10 juli komt Megan Thee Stallion met haar ‘Hot Girl Summer’ tour naar Ziggo Dome. Tickets voor deze show zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 22 maart om 10:00 via mojo.nl/megantheestallion

Vandaag kondigt de met drie Grammy’s bekroonde superster Megan Thee Stallion de ‘Hot Girl Summer Tour’ aan, de tour brengt haar langs 31 steden in de VS en Europa.

De tour volgt op haar nieuwste nummer ‘HISS’ dat in februari op nummer 1 debuteerde in de Billboard Hot 100. ‘HISS’ werd ook het allereerste solo-rapnummer voor vrouwen dat op nummer 1 debuteerde in de Billboard Global 200 en als gevolg daarvan is Megan nu eigenaar van het record voor de grootste eerste week voor een solo-rapnummer voor vrouwen in de geschiedenis.

Deze prestatie markeert Megan’s derde nummer 1 in de Billboard Hot 100, na haar andere hitlijst successen zoals ‘Savage (Remix)’ met Beyoncé en ‘WAP’ met Cardi B. Het nummer was Megan’s tweede solo-release via Hot Girl Productions. – haar onafhankelijke muziek- en entertainmententiteit.

Eerder dit jaar kondigden Megan en Warner Music Group een innovatieve overeenkomst aan die Megan in staat stelde haar onafhankelijkheid als muzikant te behouden en tegelijkertijd toegang te hebben tot de wereldwijde diensten van het muziekbedrijf, variërend van radiopromotie tot wereldwijde marketing. Door de unieke structuur van de overeenkomst kon Megan haar muziek onafhankelijk uitbrengen en toch over de distributie en middelen bij Warner Music beschikken, terwijl ze de volledige eigendom van haar masters en uitgeverijen had.

Het is de laatste in een reeks baanbrekende mijlpalen voor Megan in 2024. Onlangs kondigde Planned Parenthood plannen aan om Megan te eren met de Catalyst for Change Award van de organisatie tijdens het jaarlijkse gala in New York City op 16 april.

Over Megan Thee Stallion
Megan Thee Stallion, afkomstig uit Houston, is een drievoudig Grammy-winnende artiest, filantroop en ondernemer. Megan is erkend voor haar muzikale prestaties, waaronder drie Grammy-overwinningen, negen BET Awards en meerdere Billboard Music Awards voor ‘Top Rap Female Artist’. Bovendien is ze geëerd voor haar inspanningen op het gebied van belangenbehartiging, nadat ze in 2022 de Special Achievement Award had ontvangen bij The Webby Awards en de Trailblazer Award bij de iHeartRadio Music Awards.

Megan schreef geschiedenis in november 2022 en werd de eerste zwarte vrouw die op de cover van Forbes’ prestigieuze Under 30-nummer verscheen. Ze werd eerder erkend als een van TIME’s 100 meest invloedrijke mensen van 2020 na het publiceren van haar monumentale opiniestuk ‘Why I Speak Up For Black Women’ voor The New York Times.

Megan Thee Stallion – Hot Girl Summer Tour
Woensdag 10 juli | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €54,88 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 22 maart om 10:00 via ticketmaster.nl


© 2024 “Alle rechten voorbehouden” of “all rights reserved”, alle auteursrechten met betrekking tot de creatie Concert Journaal behorentoe aan de auteursrechthebbende Henk van Antwerpen