DEEP PURPLE OP 29 OKTOBER NAAR DE ZIGGO DOME

De iconische Britse hardrockband Deep Purple geeft op dinsdag 29 oktober een concert in Ziggo Dome Amsterdam. Het concert is onderdeel van de ‘=1 More Time Tour’. Special guest tijdens deze avond is de Amerikaanse rockband Jefferson Starship. De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 22 maart om 10:00 uur via Ticketmaster.

Deep Purple kan zonder twijfel één van de meest invloedrijke rockbands van de vorige eeuw worden genoemd met meer dan 100 miljoen verkochte albums. Na een imposante carrière van meer dan 55 jaar, waarin de band o.a. 22 studioalbums uitbracht en werd opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, brandt het vuur bij Deep Purple nog altijd: Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse en de onlangs aangesloten Simon McBridge gaan dit najaar opnieuw de grote podia langs in Europa.

Deep Purple heeft in de jaren zeventig hun stempel op de rockmuziek gedrukt als één van de pioniers van de hardrock. Met de albums Deep Purple In Rock, Machine Head en het live-album Made In Japan lanceerde de band zich naar de top van de hitlijsten. Ze scoorden vele hits en schreven ook een aantal echte klassiekers zoals Smoke On The Water en Child In Time. Zodoende is de band met meerdere noteringen al jarenlang een vaste waarde in de NPO Radio 2 Top 2000. De leden van Deep Purple zijn hun geluid echter altijd blijven ontwikkelen, wat een divers en indrukwekkend oeuvre opleverde.

Deep Purple – =1 More Time Tour

  • special guest Jefferson Starship
    Dinsdag 29 oktober, Ziggo Dome, Amsterdam
    Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €72,80 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 22 maart 2024 om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/deeppurple


© 2024 “Alle rechten voorbehouden” of “all rights reserved”, alle auteursrechten met betrekking tot de creatie Concert Journaal behorentoe aan de auteursrechthebbende Henk van Antwerpen