EXTRA CONCERT KANE OP 4 JUNI IN ZIGGO DOME IN AMSTERDAM

EXTRA CONCERT KANE OP 4 JUNI IN ZIGGO DOME IN AMSTERDAM

Vanwege de overweldigende vraag naar kaarten voor het concert van KANE in de presale is er een extra concert toegevoegd op dinsdag 4 juni in Ziggo Dome, Amsterdam. De reguliere kaartverkoop voor de concerten van KANE reCONNECT in Ziggo Dome start aanstaande vrijdag 29 september om 10.00 uur via Ticketmaster.

De terugkeer van KANE wordt gevierd met de nieuwe single: “What Are You Waiting For?” die vanaf 26 september te beluisteren is.

Dit maakten Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen vanavond bekend tijdens de première van de Videoland Original documentaire “KANE: A Story Recorded” in Koninklijk Theater Tuschinski.

Dinand Woesthoff:
“Had me dit 1,5 jaar geleden verteld en ik had je waarschijnlijk niet geloofd. Maar 25 jaar na start en 10 jaar na stop heeft ons doen beseffen dat we ontzettend veel te vieren hebben en we daar nu echt klaar voor zijn. Het oude samen met iets nieuws. Niet voor altijd, maar een celebration vooral voor nu. Ik kijk ernaar uit iedereen te zien in de Ziggo Dome.”

Dennis van Leeuwen:
“Wat we in 2014 met KANE achterlieten, pakken we nu weer op. Ik kan niet beschrijven hoe spannend dat voelt. Met een docu, een gloednieuwe track en een grote liveshow in het vooruitzicht, voelt het bijna als een nieuw begin. Iets leukers kan ik me op dit moment niet voorstellen.”

Met de Ziggo Dome concerten op 4 en 5 juni 2024 viert KANE, 25 jaar na oprichting, de glansrijke carrière van de band. Het reCONNECT concert biedt fans van toen en nu de unieke kans om de karakteristieke live performance van KANE opnieuw te beleven met een aaneenschakeling van KANE hits.

Over KANE
KANE werd in 1999 opgericht door Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen, en groeide daarna in recordtijd uit tot één van de allergrootste bands in Nederland met hits als: Rain Down On Me, So Glad You Made It, Fearless, Something To Say, Shot of a Gun en No Surrender. KANE bracht zeven albums uit, waarvan één dubbel platina, drie platina en vier goud. De band scoorde 26 Top-40 hits, waarvan vier met een nummer 1 notering (Fearless, Something To Say, Dreamer en Shot Of A Gun) en 16 keer de alarmschijf. KANE verzorgde concerten in o.a. De Kuip, Amsterdam ArenA, Ahoy, Almere Strand en Java Eiland. De band won zes Edisons, drie 3FM Awards, drie MTV Awards en 11 TMF Awards.

KANE – reCONNECT
Dinsdag 4 en woensdag 5 juni 2024 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €51,- (incl. servicekosten)

SUPPORTED BY ING AND PRESENTED BY QMUSIC.

Meer info over de concerten vind je op: mojo.nl/kane en kaneofficial.nl
De reguliere kaartverkoop voor de concerten start vrijdag 29 september om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl. Voor beide concerten is er via ING per direct een speciale presale gestart op ing.nl/punten.

Nieuwe single
De single “What Are You Waiting For?” markeert een spannend nieuw hoofdstuk in de KANE-geschiedenis. Na 10 jaar afwezig te zijn geweest onderstrepen Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen hun muzikale vriendschap met een nieuw en herkenbaar KANE-geluid. “What Are You Waiting For?” is voor het eerst op de radio te horen bij Q-music op 26 september om 17.15 uur en is direct te beluisteren op alle streaming-platformen.

Documentaire “KANE: A Story Recorded”
Ruim 100 uur aan privé-opnames van oprichters Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen vormen het centrale hart van deze vierdelige documentaireserie gemaakt in Kane-stijl: rauw, eerlijk en intens. Een verhaal over wilskracht, ongelimiteerd succes, heilig vuur, intens verdriet, vriendschap, ambacht, onophoudelijke media-aandacht en chemie. “KANE: A Story Recorded”, is vanaf 25 september om 19 uur te bekijken bij Videoland.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 “Alle rechten voorbehouden” of “all rights reserved”, alle auteursrechten met betrekking tot de creatie Concert Journaal behorentoe aan de auteursrechthebbende Henk van Antwerpen