STAND-UP COMEDIAN BRAD WILLIAMS GEEFT EXTRA VOORSTELLING IN BOOM CHICAGO AMSTERDAM

De Amerikaanse stand-up comedian, acteur en podcastmaker Brad Williams geeft wegens grote belangstelling een extra voorstelling in Boom Chicago Amsterdam. Hij voegt op woensdag 11 september een extra late show toe om 22:30 uur. De eerder aangekondigde vroege voorstelling is uitverkocht. De kaartverkoop voor de extra show is direct gestart via Ticketmaster.

Een show van de populaire comedian Brad Williams is één bak energie. Eerlijke, grove en edgy humor in combinatie met inspirerende observaties over handicaps, relaties, seks en ras zorgen voor zinderende optredens, waarin Williams bewijst dat iedereen zijn tekortkomingen kan overwinnen.

Brad Williams begon op jonge leeftijd met stand-up comedy en is sindsdien onophoudelijk op tour. Hij was te gast in vele talkshows, waaronder The Tonight Show, Dave Attell’s Comedy Underground en Jimmy Kimmel Live. Zijn eerste special, Fun Size, was de hoogst gewaardeerde special op Showtime, en een jaar later kwam hij met zijn nog succesvollere tweede special, Daddy Issues. Zijn laatste baanbrekende special op Netflix, The Degenerates, was een kijkcijferhit en zorgde voor lovende recensies.

Ook als acteur heeft Brad Williams talloze tv-shows en speelfilms op zijn naam staan, waaronder FX’s Legit, Sam and Cat, Mind of Mencia, Pitboss en een terugkerende rol in de Hulu original show Deadbeat. Daarnaast waren er memorabele rollen in tal van films, waaronder Little Evil, de Netflix original Mascots, en Reno 911: It’s A Wonderful Heist.

Naast stand-up comedian en acteur is Williams ook podcastmaker. Samen met vriend en mede-komiek Adam Ray maakt hij About Last Night: één van de meest succesvolle podcasts ter wereld en een vaste waarde in de iTunes-hitlijsten. Onlangs werd Brad de eerste stand-up comedian in dertig jaar die een Cirque du Soleil-show headlinede.

Brad Williams live is een overdonderende ervaring. Het is geen wonder dat wijlen Robin Williams hem “Prozac met een hoofd” noemde.

Brad Williams
Woensdag 11 september 2024, Boom Chicago, Amsterdam
Aanvang vroege voorstelling: 20:00 uur | UITVERKOCHT
Aanvang late voorstelling: 22:30 uur | EXTRA SHOW
Entree: Vanaf €28,- (incl. servicekosten)
Leeftijdsrestrictie: 17+

De kaartverkoop is direct gestart. Meer info over dit event vind je op: mojo.nl/bradwilliams

© 2024 “Alle rechten voorbehouden” of “all rights reserved”, alle auteursrechten met betrekking tot de creatie Concert Journaal behorentoe aan de auteursrechthebbende Henk van Antwerpen